Over Lotto Cycling Talent

Het Lotto Cycling Talent project is dankzij de steun van de Nationale Loterij in 2010 ontstaan. Kaderend binnen dit project heeft de Nationale Loterij het doel om jonge wielertalenten te detecteren en optimaal te begeleiden naar het Procentinentale of World Tour niveau.

 

Jonge wielertalenten zoals Tim Wellens, Stig Broeckx, Kenneth Van Rooy, Dries Van Gestel, Frederik Frison en Laurens De Plus konden zo hun talenten verder ontwikkelen richting het professionele wielrennen.

 

Renners geboren in 1999, 2000, 2001, 2002 kunnen zich hiervoor kandidaat stellen. Deze kandidatuurstelling gaat telkens vooraf aan een oproep via de mediakanalen van Energy Lab en Lotto Soudal.

Volg ons op Twitter
Renners Lotto Cycling Talent
rsz_aaron_van_der_beken
Aaron Van Der Beken
rsz_11jari_snyers

Lotto Cycling Talent is voor mij de beste manier studies met wielrennen te combineren. Er wordt rekening gehouden met mijn schoolverplichtingen waardoor ik zo optimaal mogelijk kan trainen binnen de mogelijkheden. Door de wetenschappelijke aanpak weten we perfect met wat we bezig zijn om rustig te groeien!

Jari Snyers
Lotto – Soudal team presentation 2018
Gerben Thijssen
rsz_thibau_nys
Thibau Nys
jonas-castrique-200×300-zw

Pour moi le suivie LCT fournit par les laboratoires Energy lab et la combinaison parfaite d'un soutien aussi bien physique que moral ce qui est un gros point positif pour un coureur cycliste.

Jonas Castrique
rsz_152276814118495verougstraetenicolas
Nicolas Verougstraete
rsz_1jarne_van_de_paar
Jarne Van De Paar
rsz_julian_mertens

Lotto Cycling Talent en de Nationale Loterij geven jonge renners als ik de opportuniteit om volop van de diensten, de professionele ondersteuning en de begeleiding van Energy Lab te genieten

Julian Mertens
Lotto – Soudal team presentation 2018
Rune Herregodts
rsz_tim_de_greef
Tim De Greef
rsz_1luca_van_hout
Luca Van Hout
Lotto – Soudal team presentation 2018
Ward Vanhoof
rsz_steven_pattyn2
Steven Pattyn
Begeleidingsteam
energylab-ward-vande-capelle

Coach

Ward Vande Capelle

energylab_wim-van-hoolst

Coach

Wim Van Hoolst

rsz_1dietmar

Coach

Dietmar Ledegen

energylab_evelyne-coppens

Diëtiste

Evelyne Coppens

energylab_jolien-lewyllie

Diëtiste

Jolien Lewyllie

Actualiteit
  • Ondertussen zijn we 4 maanden na de eerste groepstraining in de Ardennen en loopt het seizoen op volle toeren. Een greep uit het overzicht van topprestaties bij de Lotto Cycling Talent renners: Ward Vanhoof 4e Parijs-Roubaix U23 1e Omloop het Nieuwsblad U23 Jarne Van De...

Kalender

no event