Stan Dewulf wint Parijs-Roubaix U23!

Stan Dewulf, renner van Lotto Cycling Talent wist op 27 mei zijn belangrijkste koers van het jaar te winnen: Parijs Roubaix. Na een sterke seizoensstart met onder andere een 2e plaats in het eindklassement van Tour de Bretagne en Triptique des Monts et Chateaux is dit de kers op de taart.

In een zware koers reed Stan met 2 renners van SEG Racing Academy de piste van Roubaix op en maakte het af in de sprint.

Verslag op Sporza is hier te vinden: Link Sporza

Video verslag Focus WTV:

De komende weken zal Stan vooral te vinden zijn achter zijn boeken, maar daarna start de voorbereiding op het vervolg van het seizoen.

Proficiat Stan!

Verder zette ook Lotto Cycling Talent renner Julian Mertens een schitterende prestatie neer in de Ronde de l’Isard. Hij finishte er 2 keer nipt 2e en wist een 3e plaats in het eindklassement te pakken.

In de Ronde Van Navarra won Aaron Van Poucke de eerste rit in lijn. In de 3e rit was hij de ganse dag in de ontsnapping  waardoor hij ook nog het bergklassement won.