Lotto talenten staan op scherp!

Jonas Castrique kende in je voorjaar gezondheidsproblemen, maar wist zich na de examens perfect voor te bereiden op een goede zomer. In Reningelst en GP Color code behaalde Jonas 2x een mooie 3e plaats. Ook in de Ronde van Namen is het steeds vooraan te vinden.

jonas-3e

Bij Jorden De Haes valt deze zomer ook alles in een goede plooi. Hij werd nipt 2e in de eerste rit van de Ronde van Namen en zoekt in augustus en in het najaar nog enkele mooie ereplaatsen te behalen.

jorden-namen

Mathias Van Gompel triomfeerde solo in Reningelst en werd tevens in Namen al 4e in de 3e rit.

mathias-van-gompel

Ook Thomas Vereecken komt ook deze zomer op stoomsnelheid. Na knieproblemen komt hij sterk opzetten in ronde van Aosta en een sterke Tour Alsace. Hij werd 9e in de loodzware koninginnenetappe in de Vogezen en 10e in het algemeen klassement.

thomas-vereecken

Harm Vanhoucke werd in de Tour Alsace 3e in de rit met aankomst op de Planche des Belles Fille. In de 3e rit kwam hij zwaar ten val met een sleutelbeenbreuk tot gevolg. Harm geeft de Tour de L’Avenir nog niet op, en zit minder dan 1 week na de val al terug op de fiets.

harm-klim

Voor Senne Leysen stond één van de hoofdoelen van het jaar op de agenda: het EK tijdrijden. Na een intensieve voorbereiding werd Senne knap 10e. Samen met Milan Menten en Stan Dewulf staat hij ook aan de start van de wegrit op het EK komende zondag.

senne-ek