Knappe resultaten in klimrondes en Baloise Belgium Tour

Harm Vanhoucke wist in Spanje de Vuelta a Navarra op zijn naam te zetten. In de 3-daagse rittenkoers was hij op dag 1 al op weg naar de overwinning tot hij ten val kwam. Op dag 2 en 3 domineerde hij de koers en won overtuigend.

harm-navarra

Enkele weken geleden zette Julian Mertens eveneens een mooie prestatie neer in de Vuelta al Bidasoa. Hij haalde er enkele mooie ereplaatsen en eindigde knap derde in het eindklassement.

julian-vuelta-al-bidasoda

Milan Menten mocht de voorbije week proeven van het profbestaan door deel te nemen aan de Baloise tour of Belgium met de nationale ploeg. Hij fietste zich mooi in beeld door hard te werken voor de ploeg met als beloning de eindoverwinning van Jens Keukeleire. Deze ervaring geeft een enorme boost om de komende weken mooie prestaties neer te zetten.

milan-ronde-van-belgie

Verder zette ex-Lotto Cycling Talent renner Dries Van Gestel een schitterende prestatie neer in de Tour Des Fjords. Na winst in de eerste etappe finishte Dries 2e in het eindklassement op 9 seconden van Edvald Boasson Hagen.

dries_van_gestel_noorwegen_2017_2